Aragon

Vakantie Aragon

Aragon ligt in het midden van het noordoostelijke gedeelte van Spanje, grenst aan vier autonome gemeenschappen en Frankrijk, en wordt omringd door de belangrijkste bevolkingscentra van Spanje. Op vakantie en reizen gebied is Aragon weinig bekend, toch heeft de regio enorm veel te bieden.

Aragon is geen streek om alleen maar als doorgangsroute te gebruiken, maar een gebied dat een uitgebreid bezoek waard is. Deze Autonome Gemeenschap met een geheel eigen, bijzondere en aantrekkelijke persoonlijkheid biedt een gevarieerd landschap, een interessant cultureel erfgoed en talrijke toeristische attracties die zelfs de meest veeleisende reiziger volkomen tevreden zullen stellen. Een heel complete zone waar men van velerlei aspecten zonder overdadigheid kan genieten. Een gebied waar de toerist nog de ruimte krijgt voor het ontdekken van contrasten en nuances zonder zich een nummer te voelen. Een regio met een beperkte oppervlakte, maar een wereld aan verrassingen. Aragon is 47.669 vierkante kilometer groot en is verdeeld in drie provincies, Zaragoza (17.252 km2), Huesca (15.613 km2) en Teruel (14.785 km2) met 729 kleine gemeenten. Het gebied is onderverdeeld in 33 gewesten.

Populaire vakanties Aragaon

Asturie Asturias

Vakantie Asturias/Asturie

Het prinsdom Asturië roept een beeld op van groene contrasten en onafzienbare landschappen. In deze gemeenschap, in het noorden van Spanje, gaan berg en zee hand in hand met een weelderige natuur, bossen, en honderden kleine dorpjes en gehuchten verspreid over de gehele streek. Asturië, dat zich uitstrekt over een gebied van meer dan 10.000 vierkante kilometer met 375 kilometer kust, wordt ten zuiden begrensd door León, ten westen door Lugo en ten oosten door Cantabrie. Qua Vakantie en reizen is Asturias/Asturie niet bekend.

Populaire Asturias/Asturie